Уручена Захвалница Societe Generale Srbija

Митар Костић, председник Самосталног синдиката занатства, услуга и предузетништва Србије, уручио је 17. октобра, Слободану Гњатићу, управнику експозитуре „SOCAITE GENERALE SRBIJA“ у Генекс-апартманима Специјану захвалницу за помоћ у организовању 19. Спортских сусрета Сокобања 2012.

Костић је нагласио да је лого спонзора штампан на плакатима, а да је на завршној свечаности више пута истакнуто име спонзора. Изразио је задовољство што је имао част да сарађује са тако реномираном финансијском кућом уз напомену да очекује наставак и проширење сарадње јер постоје обострани услови.

Гњатић се захвалио на добијеном признању, нагласивши да му је задовољство што су помогли одржавању спортских сусрета уз напомену да се није ишло на финансијски већ хуманитарни ефекат (упознавање, дружење и развијање контаката) и да и он очекује наставак сарадње већ од јануара идуће године. Гњатић је рекао да ће обавезно учествовати са својим сарадницима на 20. јубиларним сусретима.

Упознао је своје госте са најновијом палетом понуда: седам типова штедње – Ауто. Станарина. Одмор. Брак. Дете. Кућа. Пензија. Готовински кредити – фреш кеш. Виса Класик пакет. Осигурање живота.

У месецу штедње камата ће бити атракивнија него до сада.

Додели признања присуствовао је и Зоран Ђукић, административно-технички секретар Самосталног синдиката занатства, услуга и предузетништва Србије.

2017-02-08T10:24:46+00:00